Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ο ΠΑΟΚ παίρνει Ρίβας από Ιντερ !!!



Λύθηκε σήμερα και τυπικά το συμβόλαιο του Ιταλού Μίρκο Σαβίνι με τον ΠΑΟΚ. Την θέση του στο ρόστερ της ομάδας πιθανότατα θα πάρει ένας άλλος παίκτης από το καμπιονάτο, ο Νέλσον Ρίβας της Ιντερ, τον οποίο ο “Δικέφαλος του Βορρά” προσπαθεί να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Ο Νέλσον Ρίβας είναι 28 ετών, με ύψος 1,82, κι έχει αγωνιστεί σαν δανεικός από τους “νερατζούρι” στις Λιβόρνο και Ντνιέπρ.

Με την εθνική Κολομβίας έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά το 2008 και πριν έρθει στο Μιλάνο φορούσε την φανέλα της Ρίβερ Πλέϊτ.

Ο ΠΑΟΚ είναι ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Κυπελλούχο Ιταλίας και αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτησή του.
Μετά από μήνες κατασκευής το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, θα δεχτεί αύριο για πρώτη φορά τη βασική ομάδα του συλλόγου για πρόγραμμα προετοιμασίας και αυτό σημαίνει πως σταδιακά οι “ασπρόμαυροι” θα “μετακομίσουν” στο δικό τους προπονητήριο.

Η πρώτη προπόνηση, πάντως, θα έχει δοκιμαστικό χαρακτήρα, αφού από αυτήν θα λείπουν οι διεθνείς καθώς και μερικοί βασικοί που έχουν πάρει άδεια λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

1 σχόλιο:

  1. Κάτι άσχετο αλάνια,στον ΠΑΟΚ προγραμματίζουν φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό για το Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή