Ο ΠΑΟΚ σύντομα θα ανακοινώσει επίσημα την εταιρία που θα τον ντύνει για τα επόμενα χρόνια, με την μπουτίκ να περνάει στα χέρια της ΠΑΕ από την ερχόμενη σεζόν.
Σε μια πολύ σημαντική συμφωνία έχει έρθει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς αναζητούσε από καιρό τον αντικαταστάτη της PUMA. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον Δικέφαλο έχουν έρθει σε συμφωνία με εταιρία που έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τους «ασπρόμαυρους», η πρόταση της οποία καλύπτει σε πολλά επιμέρους θέματα την διοίκηση του ΠΑΟΚ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συμφωνία είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο, αφού από την ερχόμενη σεζόν, ουσιαστικά από το καλοκαίρι και μετά, η μπουτίκ της ομάδας περνάει και πάλι στα χέρια της ΠΑΕ. Βέβαια, όσο αφορά το εμπορικό κομμάτι της συμφωνίας, ο χρόνος είναι εκείνος που θα δείξει κατά πόσο συμφέρουσα είναι η συμφωνία αυτή.
Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ τα χρονικά περιθώρια για να παρθεί η οριστική απόφαση των υπευθύνων ήταν πλέον περιορισμένα αφού έπρεπε να ληφθεί υπόψιν ο χρόνος για την υλοποίηση των σχετικών παραγγελιών.