Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Πόρνη μπάλα...ΠΑΟΚ -ΔοκΑρης 0-0

Δεν ήθελε να μπει η μπάλα στο χθεσινό παιχνίδι με τον πελάτη που σύμφωνα με τα τελευταία κλόφαρδα αποτελέσματα στα μεταξύ μας παιχνίδια μόνο πελατης δεν είναι... Λοιπόν έχουμε και  λέμε...


 Ο ΠΑΟΚ με τον Γιάννου ως επιλογή στη θέση του αντι-Φωτάκη ήταν προφανές ότι είχε τη διάθεση να ψάξει από νωρίς το γκολ. Το έκανε μόλις στο 3΄ με την κεφαλιά του Αθανασιάδη, μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη, με τη μπάλα να καταλήγει δίπλα στην εστία του Βελλίδη. Ο ΠΑΟΚ ήθελε αλλά ήταν προφανές ότι με ένα χαφ λιγότερο απ' ότι συνήθως είχε δυσκολία στο να επιβάλλει το παιχνίδι του. 

Ο Άρης είχε μία καλή ευκαιρία με τον Καστίγιο στο 20΄, όταν  ελίχθηκε και σούταρε από πλάγια αλλά ο Κρέσιτς επενέβη σωτήρια. Στο 22΄ο Λάζαρ σούταρε από καλή θέση άουτ και ενώ είχε δύο παίκτες δίπλα του. Ο ΠΑΟΚ, παρότι σε μέτρια μέρα, είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ που ξεκινούσαν κυρίως από τη δεξιά πλευρά με τον Σαλπιγγίδη να έχει κερδίσει κατά κράτος στις μονομαχίες του με τον Μίσελ. Στο 27΄ ο Σάλπι γύρισε και ο Βελλίδης επενέβη προ του Γιάννου, ενώ δύο μαζεμένες ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ ήρθαν στα τελευταία λεπτά με τον Κλάους τη μία να σουτάρει πάνω στον Βελλίδη από πλάγια θέση και την άλλη να μην βρίσκει τη μπάλα όπως θα ήθελε.

Δύο δοκάρια στο β΄μέρος

Ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι στον αγώνα με σαφή επιθετική διάθεση. Η μπάλα όμως είχε αποφασίσει να παίξει παιχνίδια στον ΠΑΟΚ, αφού εκτός του πολύ καλού Βελλίδη, οι παίκτες του Μπόλονι έπεσαν και πάνω στα δοκάρια. Την πρώτη φορά το σημάδεψε ο Γεωργιάδης στο 50΄ και μέχρι να φθάσουμε στο δεύτερο δοκάρι του Κλάους στο 79΄, σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, ο ΠΑΟΚ πίεζε συνεχώς. Ο "Δικέφαλος" ολοκλήρωσε το ματς με δύο σημαντικές ευκαιρίες από Νιμανί και Σαλπιγγίδη, έμεινε στο 0-0 και πλέον αλλάζει σελίδα αφού τον περιμένει η ρεβάνς με την Ουντινέζε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου