Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΦΩΤΑΚΗ είδε η Μπλάκμπερν !

«Μεταξύ των ομάδων που έστειλαν σκάουτερ στο ΟΑΚΑ ήταν και η Μπλάκμπερν, η οποία  ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Φωτάκη».
Ποια είναι η αλήθεια όμως; 
Το σίγουρο είναι ότι ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Κίεβο, η Στουτγάρδη και η Κασίμπασα εκπροσωπήθηκαν στο γήπεδο, ενώ από τον Παναθηναϊκό δίνεται η πληροφορία ότι στο γήπεδο υπήρχε και εκπρόσωπος της Μπλάκμπερν. Όλοι ήταν σίγουροι ότι ο συγκεκριμένος «κατάσκοπος» είδε και πάλι τον Φωτάκη.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι οι εκπρόσωποι του Φωτάκη δεν είχαν ενημερωθεί για την συγκεκριμένη παρουσία, κάτι που αντιθέτως είχε γίνει στη Αγγλία όταν ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την Τότεναμ. Από τότε είχαν να ακούσουν για την συγκεκριμένη ομάδα…


Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η υπόθεση κορυφώθηκε τον Δεκέμβριο όταν οι Άγγλοι προσέγγισαν (έμμεσα) τον ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Φωτάκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπλάκμπερν έμαθε πως για τον Φωτάκη ο ΠΑΟΚ ζητάει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποια άλλη κίνηση και το ζήτημα (λογικά) θα αναζωπυρωθεί το καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση το καλοκαίρι θα είναι σημαντικό γιατί ο διεθνής ποδοσφαιριστής (πέρα από την αναμενόμενη παρουσία στο Euro) θα βρίσκεται και ένα χρόνο πριν την λήξη του συμβολαίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου