Ο ΠΑΟΚ έδωσε τις κατευθύνσεις για την νέα του φανέλα, που μοιάζει πολύ με εκείνη του 1976, και σήμερα οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα πάρουν στα χέρια τους τα πρώτα δείγματα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, έκανε την Πέμπτη τις τελευταίες του επαφές για την πρόσληψη του οικονομικού και εμπορικού διευθυντή, δύο ζητήματα που αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Από εκεί και πέρα, άνθρωποι της Umbro θα βρεθούν σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσουν τα πρώτα δείγματα της φανέλας του ΠΑΟΚ για την νέα σεζόν, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ζήτησαν οι άνθρωποι του Δικέφαλου.
Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ πρότεινε στην νέα συνεργάτη του ΠΑΟΚ την κλασική εμφάνιση με την ρίγα, η οποία μοιάζει πολύ με εκείνη της περιόδου του 1975 – 1976 , όταν οι Θεσσαλονικείς είχαν κατακτήσει το πρώτο τους πρωτάθλημα. Οι άλλες δύο εμφανίσει που πρότεινε ο ΠΑΟΚ είναι μία κλασσική ολόμαυρη και μία άσπρη, αλλά όχι λευκή, αφού αναμένεται να έχει ένα απαλό γκρι πάνω της. Η τέταρτη φανέλα που τελικά θα είναι μοβ, εμφανίζει μία καινοτομία στον γιακά, όπως και οι δύο των τερματοφυλάκων.
Έτσι, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναμένεται να δουν δείγματα με τις δημιουργίες της νέας συνεργαζόμενης εταιρείας με τον Δικέφαλο (Umbro) και το θέμα αυτό επίσης αναμένεται να κλείσει την επόμενη εβδομάδα, μετά την πρόσληψη του εμπορικού διευθυντή ο οποίος θα έχει το τελικό ραντεβού με την εταιρεία που θα ντύνει από εδώ και στο εξής τον ΠΑΟΚ.


πηγή: gazzeta.gr