Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Παραλίγο να χάσει τον ΚΛΑΟΥΣ!!

Αναστάτωση πήγε να δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Όπως γράφει η «SportDay», μία ομάδα από τη Ρωσία παρουσίασε σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Στέφανου Αθανασιάδη.

Μάλιστα, οι Ρώσοι έδειξαν τόσο αποφασισμένοι να πάρουν τον 23χρονου παίκτη, αφού σκέφτηκαν να σπάσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του. Αυτή ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ και ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα μπορούσε να αντιδράσει σε αυτό το ενδεχόμενο.
Η ρωσική ομάδα προσέγγισε τους «ασπρόμαυρους» και τον παίκτη, οι οποίοι όμως δεν έδειξαν διατεθειμένοι να προχωρήσουν το συγκεκριμένο μεταγραφικό θέμα. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ αποχώρησε ο Αθανασιάδης, αφού θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να καλύψει το κενό του πρώτου σκόρερ της ομάδας τη φετινή σεζόν.
Την ίδια ώρα, δεν επιβεβαιώθηκε η φημολογία για ενδιαφέρον και συζητήσεις της Φούλαμ για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Φρεντερίκ Νιμανί στους Θεσσαλονικείς. Ο 23χρονος αριστερός μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα μέσα στην ημέρα για να υπογράψει.

από sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου