Ρωσική ομάδα θέλει να εντάξει τον Στέφανο Αθανασιάδη στο ρόστερ της, καλύπτοντας την ρήτρα του με τον ΠΑΟΚ, και στην ΠΑΕ ανησυχούν για την ενδεχόμενη επιπλέον αποδυνάμωση του αγωνιστικού τμήματος...

Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδα της Ρωσίας, η οποία θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Στέφανο Αθανασιάδη. Η ομάδα της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, δεν έχει μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει άλλο ένα βασικό στέλεχος της ομάδας.
Ωστόσο, οι Ρώσοι φέρονται διατεθειμένοι να καλύψουν την ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, και ως εκ τούτου τα χέρια της ΠΑΕ είναι «δεμένα». Μετά το νέο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο νεαρός επιθετικός του Δικέφαλου, τον περασμένο Αύγουστο, το ποσό με το οποίο ο Κλάους μπορεί να αφήσει τον ΠΑΟΚ ανέρχεται στα 3 εκ. ευρώ.
Επομένως, όπως γίνεται αντιληπτό, το θέμα κρέμεται από την απόφαση του Αθανασιάδη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υπόθεση μοιάζει να πάγωσε για την ώρα, αλλά το αν υπάρχει συνέχεια ή όχι θα φανεί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας (Δευτέρα) μια και το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει το βράδυ της Τρίτης.
Πρέπει να σημειωθεί ότι αν μπουν τα 3 εκ. ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ, οι ασπρόμαυροι θα κλείσουν αρκετές τρύπες, όμως με δεδομένη την δεύτερη ευκαιρία που έχει δοθεί από την UEFA (μετά και την πώληση του Βιεϊρίνια), αλλά και τις αποδεσμεύσεις του Ιανουαρίου, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν καίγονται για αυτά τα χρήματα αυτή την εποχή αφού προτιμούν να μην αποδυναμωθεί περαιτέρω το αγωνιστικό τμήμα. Κάτι που ενδεχομένως να φέρει νέες τριβές και με τον Λάζλο Μπόλονι, που σίγουρα δεν θέλει να χάσει ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία του.